Information


Vi hoppas att ni valpköpare kommer att bidra med bilder som fattas. Det kommer bara att finnas utrymme för en bild per hund.

Tyvärr kommer det inte heller att finnas plats för hälsostatus, meriter och titlar. Dessa uppgifter finns att hämta på SKKs Hunddata.

Möjligheten att byta ut bilder kommer däremot att finnas om så önskas.


Endast bilder som gör hunden rättvisa kommer att publiceras, inga lekbilder eller andra "vardagsbilder". Sådana bilder passar däremot jättebra i vårt bildspel som finns på framsidan. Det ryms 10 bilder i bildspelet och tanken är att byta ut bilderna varje månad. Varje kennel ska få ha minst en bild med varje månad. Bilderna till bildspelet bör vara i liggande format för att de ska synas ordentligt. Är bilderna stående finns risken att hela bilden inte syns. 


För att det ska se snyggt ut för varje kull, så är det önskvärt att alla bilder i samma kull har samma format, t ex liggande eller stående. Det är annars risk för att bilden med automatik blir beskuren och en del försvinner. Hellre då lite luft runt motivet, så har vi möjlighet att beskära lite, för att det ska se mer enhetligt ut.


Ange för varje bild du skickar in, vem som har tagit bilden och var helt säker på att bilden får användas - det har med bildrättigheter att göra och kan resultera i stora skadestånd om bilden är felaktigt publicerad!


Nedan finns bilder på bra bilder och mindre bra bilder för publicering i kennlarnas gallerier...


Bilderna skickas till hemsida@ifkennlar.se


Samtliga bilder är publicerade med tillstånd!

Mindre bra bilder....

Bra bilder...